Rentals of FaberExposize

DigiSign, QuickSign, SquareSign en FlagSign zijn dé oplossing op het gebied van buitenpresentaties

Met de Rentals van FaberExposize brengt u uw boodschap snel, eenvoudig en effectief onder de aandacht, zonder zelf hoge investeringen te hoeven doen. FaberExposize biedt met Rentals diverse mogelijkheden op het gebied van buitenpresentaties: van print tot digitaal.
Your best visual experience!

Rentals DigiSigns

Als volgende uitbreiding van onze portfolio en strategie om voor onze klanten een full-service Visual Experience te bieden hebben wij een nieuwe tak van sport toegevoegd: digitale LED-billboards! Groot Formaat, zoals u van ons gewend bent, maar dan digitaal aan te sturen voor een continu wisselende en actuele boodschap. Dat biedt u ongekende mogelijkheden voor een maximale impact van uw boodschappen. Het biedt in sommige gevallen ook een prachtig verdienmodel: uw deelnemers adverteren betaald op het scherm dat u ze ter beschikking stelt!

Brochure downloaden  Neem contact op!

Rentals QuickSigns

Quicksign is dé oplossing op het gebied van buitenpresentaties. Kiest u voor één of meerdere Quicksigns, dan kiest u voor quick en safe. De Quicksign is een combinatie van een eenvoudig en flexibel frame en een grootformaat spandoek. Hiermee kunt u bouwprojecten, evenementen, promotieacties en allerlei andere uitingen eenvoudig en snel onder de aandacht brengen.

Brochure downloaden  Neem contact op!

Rentals SquareSigns

SquareSign is een opvallende en ‘veelzijdige’ reclamezuil voor zowel binnen- als buitengebruik. FaberExposize verzorgt voor u het hele traject. Ontwerpen, produceren, plaatsen en weer weghalen. Alles professioneel en altijd in goed overleg. De SquareSign wordt aan vier zijden voorzien van spandoeken waar elke gewenste uiting in hoge kwaliteit full colour geprint op geprint kan worden. De SquareSign: een reclamezuil waar je niet omheen kan!

Brochure downloaden  Neem contact op!

Rentals FlagSigns

FlagSign is een praktische oplossing voor het tijdelijk gebruik van vlaggen. Ideaal voor het opvallend aankleden van elk evenement. Of het nu in de stad is of op een festivalterrein, FlagSign kan overal geplaatst worden. FaberExposize beschikt over een vloot van honderden huurvlaggenmasten die met behulp van degelijke betonbakken geplaatst kunnen worden. Vooraf bespreekt een projectmanager uw wensen en neemt in detail de vlaglocaties door. Uitvoering van het project wordt gedaan door onze eigen ervaren plaatsingsdienst. En na afloop wordt alles weer netjes verwijderd en slaan wij desgewenst de gebruikte vlaggen op voor het volgende evenement.

Brochure downloaden  Neem contact op!