Pracht & praal bij Salone Del Mobile Milaan

Begin april was het weer tijd voor de Salone Del Mobile in Milaan, de grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp. Jaarlijks mogen 700 jonge designers hier hun ontwerpen tonen

Terug naar overzicht
Opleverdatum: april 2017

Een nieuw onderdeel op de Salone Del Mobile in Milaan was dit jaar de Venture Centrale. Een aantal prachtige booghallen onder het spoor bij het centraal station die voor het eerst in 30 jaar weer opengesteld zijn voor publiek. Margriet Vollenberg, founder en art director van 'Organisation in Design' en initiatiefnemer van de gevestigde sectie Ventura Lambrate, heeft dit initiatief in 2017 opgezet. Een mooie locatie met fantastische exposanten.

De route van het centraal station tot de entree van de Ventura Centrale is aangegeven met SquareSigns (huurbare zuilen) en asphalt-floorgraphics.  

De entree is voorzien van prachtige custom-curtains, ontworpen door Paco Puylaert. En de award-winning expositie van Maarten Baas by Lensvelt is ondersteund door geprinte visuals op doek. Daarnaast was er nog werk op talloze andere exposities in Zona Tortona, Lambrate en bij Rosane Orlandi waar FaberExposize een bijdrage heeft geleverd.

Rebranding grootste elektronicaketen van Nederland

Naar project

Nettorama kiest voor EasyAd billboards van FaberExposize

Naar project

FaberExposize vervangt alle instore prints bij Under Armour

Naar project

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam