Stap in het buitenleven

Begin april heeft FaberExposize aan de opdrachtgevers NS en de Provincie Noord-Holland het eerste “Buitenpoort” project opgeleverd.

Terug naar overzicht
Client: NS
Opleverdatum: maart 2019

In dit pilotproject wordt een treinstation, dat nabij een prachtig recreatie of natuurgebied ligt, omgetoverd tot een decoratief startpunt van een prachtige wandelroute en/of buiten-experience.

Om de net aangekomen reiziger op het station alvast in de sfeer van het omliggend natuurschoon te brengen kreeg het station tal van visuals. Zo is de pui van het perron voorzien van een levensgrote panoramafoto van het Kennemer duinlandschap en zijn de reizigerstunnels opgefrist. Dit door ze een schilderbeurt te geven en te voorzien van afbeeldingen van lokale flora en fauna.

Met deze pilot wil men bekijken of door de combinatie van - treinreis naar station “met prachtig achterland” - het betreffende natuurgebied beter bezocht wordt.

FaberExposize tekende voor de totale aanpak van het project. Daartoe behoorde ook de aanleg van een wandelpad, bijbehorende bewegwijzeringspalen en een informatielessenaar ten behoeve van de wandelroutes.

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

FaberExposize in Sign+ Magazine nummer 05-2018

Naar project

Finish Volvo Ocean Race: showroom op het strand !

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam