Dutch Design Week

In oktober vond op 120 locaties in Eindhoven de 17e editie van de Dutch Design Week plaats. Het grootste design evenement van Noord-Europa werd dit jaar door een recordaantal van 355.000 bezoekers bezocht.

Terug naar overzicht
Opleverdatum: oktober 2018

Met tourbussen, designtaxi's en 500 fietsen konden de bezoekers, waarvan een kwart uit het buitenland kwam, zich tussen de verschillende locaties verplaatsen.

Niet alleen verzorgde FaberExposize de City Dressing van dit evenement, maar was het ook betrokken bij de aankleding van de stands van exposanten. Zoals het NS paviljoen, waarin je op het Ketelhuisplein de "Reis van morgen" kon zien.

FaberExposize was voor het vijfde achtereenvolgende jaar event partner van de Dutch Design Week. Dit omdat wij het zeer belangrijk vinden om met creatieven en designers in contact te staan, want zonder design geen print.

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

FaberExposize in Sign+ Magazine nummer 05-2018

Naar project

Finish Volvo Ocean Race: showroom op het strand !

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam