Mode van onze Vlaggen!

Het is niet voor het eerst dat in de mode een politiek statement wordt gemaakt en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Amsterdams mode collectief Young Designers United brengt met een nieuwe collectie politiek rivaliserende landen samen.

Terug naar overzicht
Opleverdatum: april 2018

The United Collection is een creatief statement tegen de toenemende spanningen die je elke dag ziet, hoort en leest, waarbij mode en design worden gebruikt om iets nieuws en betekenisvols te creëren,”. The United Collection brengt Engeland en de Europese Unie en Eritrea en Djibouti samen. 

De beperkte collectie is gemaakt van ontrafelde vlaggen. Het materiaal van de verschillende vlaggen is daarna samengevoegd om een item van te maken. De items zijn niet te koop en ‘dienen uitsluitend als uiting van de boodschap’.

De collectie zal te zien zijn bij Young Designers United op Keizersgracht 447 in Amsterdam. Daarna zal de collectie op verschillende plekken in Amsterdam en Londen geëxposeerd worden.

Wij zijn trots dat wij daaraan mee hebben mogen werken!

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

FaberExposize in Sign+ Magazine nummer 05-2018

Naar project

Finish Volvo Ocean Race: showroom op het strand !

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam