FaberExposize voorziet F-16 van bijzondere visual voor 75-jarig jubileum

De vestiging van FaberExposize uit Stiens, heeft in opdracht van Vliegbasis Leeuwarden een grote visual op één van hun F-16’s aangebracht.

Terug naar overzicht
Opleverdatum: mei 2018

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van het 322 Squadron, het operationele F-16 Squadron op Leeuwarden, kregen wij de opdracht van het ministerie van Defensie, om één van hun F-16’s te voorzien van een bijzondere visual.

Voor deze speciale opdracht gebruikten wij speciaal vinyl dat geschikt is voor vliegtuigdecoratie. Naast de uitstraling is het van belang dat het materiaal minimaal 3 maanden en minstens 200 vlieguren bruikbaar is.

Op de visual is onder andere de mascotte van het squadron te zien: Polly Grey, een grijze roodstaartpapegaai. De allereerste Polly Grey werd tijdens de Tweede Wereldoorlog door een squadronvlieger gekocht in London en werd hiermee het symbool van het squadron, dat onder andere deelnam aan de Slag om Arnhem.

322 Squadron is vandaag de dag nog altijd operationeel en kan ingezet worden voor vredesoperaties en crisisbeheersingsoperaties buiten Nederland.

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

Rebranding grootste elektronicaketen van Nederland

Naar project

Nettorama kiest voor EasyAd billboards van FaberExposize

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam