FaberExposize Duitsland

Duitse vestiging FaberExposize schaalt productie op. Het is werk aan de winkel in Heiligenstadt.

Terug naar overzicht
Opleverdatum: februari 2017

Het voormalige XXL Megaprint, tegenwoordig FaberExposize Deutschland, heeft sinds de overname door FaberExposize de weg naar boven hervonden. Het najaar van 2016 kende al een ongekende groei, een groei die in 2017 onverminderd doorzet.Om de sterk toegenomen vraag het hoofd te kunnen bieden zijn eergisteren twee fonkelnieuwe printers geïnstalleerd. Een Durst Rho 512R met flexibele UV inkten en een Durst Rhotex 325 om precies te zijn.

De uitbreiding van het printerarsenaal betekent niet alleen een toename van capaciteit maar ook een verbetering van printkwaliteit en een verbreding van het assortiment, absoluut noodzakelijk om de markt voor Duitse retailketens en modemerken te kunnen blijven bedienen. En mede dankzij de nauwe samenwerking tussen de Nederlandse en Duitse vestigingen van FaberExposize worden de immer kritische Duitse klanten verzekerd van snelle levertijd, hoge leverbetrouwbaarheid en ongekende flexibiliteit.

FaberExposize, Ihr bestes visuelles Erlebnis

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

Rebranding grootste elektronicaketen van Nederland

Naar project

Nettorama kiest voor EasyAd billboards van FaberExposize

Naar project

FaberExposize voorziet F-16 van bijzondere visual voor 75-jarig jubileum

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam