InteriorsFaberExposize: uw interieur!

Jarenlange expertise op het gebied van het creëren van inspirerende ruimtes maakt FaberExposize uw ideale partner voor upgrading van uw interieur. Onze specialisten helpen u graag uw ideeën te vertalen naar een ruimtelijke, grafische oplossing, zoals bijvoorbeeld: het neerzetten van het gewenste imago in kantooromgevingen, het verzachten van de klinische sfeer in zorginstellingen, het verzorgen van communicatieve visuals in het onderwijs of het scheppen van een persoonlijke beleving in hotels.
Door creatief en uitdagend met onze grafische mogelijkheden om te gaan, helpen wij u graag met het uitvoeren van uw project. Van een eerste bezoek aan de locatie en intensieve uitwisseling van wederzijdse ideeën en designmogelijkheden, tot en met printproductie en montage op locatie: onze projectmanagers omarmen uw project en laten het pas los na oplevering!  

FaberExposize vervangt alle instore prints bij Under Armour

In de Kalverstraat in Amsterdam staat de meest prominente Under Armour winkel van Europa. Deze 1.000 m2 grote winkel is ingericht met de laatste Under Armour productinnovaties. 

Naar project

Wanddecoratie in hotel Castell d'Emporda in Spanje

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam