InteriorsFaberExposize: uw interieur!

Jarenlange expertise op het gebied van het creëren van inspirerende ruimtes maakt FaberExposize uw ideale partner voor upgrading van uw interieur. Onze specialisten helpen u graag uw ideeën te vertalen naar een ruimtelijke, grafische oplossing, zoals bijvoorbeeld: het neerzetten van het gewenste imago in kantooromgevingen, het verzachten van de klinische sfeer in zorginstellingen, het verzorgen van communicatieve visuals in het onderwijs of het scheppen van een persoonlijke beleving in hotels.
Door creatief en uitdagend met onze grafische mogelijkheden om te gaan, helpen wij u graag met het uitvoeren van uw project. Van een eerste bezoek aan de locatie en intensieve uitwisseling van wederzijdse ideeën en designmogelijkheden, tot en met printproductie en montage op locatie: onze projectmanagers omarmen uw project en laten het pas los na oplevering!  

FaberExposize Duitsland

Duitse vestiging FaberExposize schaalt productie op. Het is werk aan de winkel in Heiligenstadt.

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88-48 01 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam