Inrichting Asics Kantoren

ASICS heeft haar hoofdkantoor in Hoofddorp tijdelijk uitgebreid. Exposize tekende als printpartner voor de visuele beleving. 

Terug naar overzicht
Opleverdatum: september 2016

Het sportmerk ASICS heeft haar hoofdkantoor in Hoofddorp tijdelijk uitgebreid met zo’n 100 werkplekken op een externe locatie. Hiervoor heeft Rever in een zeer kort tijdsbestek het interieur ontworpen en gerealiseerd, waarbij Exposize als printpartner tekende voor de visuele beleving. De verdieping die ASICS heeft gehuurd als extra huisvesting, was gedateerd en opgedeeld in vele kleine ruimtes. Interieurarchitect Jaytee van Veen en technisch tekenaar Gabriel Batenburg hebben er een open, corporate werkvloer van gemaakt met frisse werkplekken, aangevuld met diverse ontmoetingsplekken en transparante vergaderruimtes. Alle ruimten kregen de sportieve look and feel die bij het merk ASICS past, vergelijkbaar met het hoofdkantoor.

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

Rebranding grootste elektronicaketen van Nederland

Naar project

FaberExposize vervangt alle instore prints bij Under Armour

Naar project

Wanddecoratie in hotel Castell d'Emporda in Spanje

Naar project

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam