Rijksmuseum

Asia > Amsterdam. Een indrukwekkende tentoonstelling over de komst van Aziatische schatten naar Amsterdam in de 17e eeuw. FaberEposize verzorgde de volledig geprinte scenography van deze nieuwe expositie in de 10 zalen van de Philipsvleugel.

Terug naar overzicht
Client: Rijksmuseum Amsterdam
Opleverdatum: oktober 2015

Het Nederlandse top-design duo Kiki van Eijk en joost van Bleiswijk tekende voor het ontwerp van de wanddecoraties. Per zaal is een verschillend thema gekozen, met een herkenbare horizon die op ieder vlak als een soort van lambrisering terugkomt. 

FaberExposize verzorgde de volledige uitvoering: van colour-management in nauwe samenwerking met Kiki&Joost en het Rijksmuseum, de volledige printproductie op 5 meter kamerhoog naadloos behang, en de complete installatie in de zalen van het Rijksmuseum. Zorgeloos uitgevoerd door ons team van specialisten! Een spannend project, want: nooit eerder vertoond!

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam