Studio Job MAD HOUSE

Museum van kunst & Design (MAD) in New York. Studio Job’s MAD HOUSE, eerste Amerikaanse solo museum-tentoonstelling van het werk van Studio Job.

Terug naar overzicht
Client: Studio Job
Opleverdatum: juni 2016

Deze tentoonstelling biedt een verscheidenheid aan media en vormen, bedacht met inbegrip van kunstobjecten, meubelen, beeldhouwwerk, verlichting, interieur en muur en vloerbedekkingen in een meeslepende installatie door de kunstenaars en is uniek voor MAD. FaberExposize was verantwoordelijk voor de volledige vloer decoraties, met behulp van een high-end gedrukt floorvinyl met het design "Parket" van Studio Job. FaberExposize is trots op de samenwerking met een compleet nieuwe definitie van museum-vloeren door de kunstenaars van Studio Job.

Andere projectenin deze World....

Ervaar de "Worlds of" door middel van een visuele rondleiding langs een selectie van projecten die door FaberExposize zijn uitgevoerd.

Contact

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het realiseren van uw eigen Visual-project! Uw idee├źn, van klein en bescheiden tot groots en meeslepend, kunnen wij werkelijkheid laten worden.

FaberExposize Amsterdam

Deccaweg 30 - 1042AD Amsterdam

+31(0)88 4801 100 - info@faberexposize.nl

Route Amsterdam