Nieuws

Maak van uw bus, vrachtwagen, auto of boot een reclameobject.

Swipen of wegzappen

Is voor medeweggebruikers onmogelijk en daarom is autoreclame zo’n uiterst effectief middel. Dat blijkt ook uit onafhankelijk onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Wanneer u dagelijks met een bestickerde bedrijfsauto over drukke wegen rijdt, levert dat u gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand op.

Dat zijn er een kleine 2 miljoen per jaar!

Ongelofelijk toch?

En wat voor uw business misschien nog belangrijk is, doordat u naar uw bedrijf en klanten rijdt, bereikt u veel mensen in de regio waar uzelf actief bent. Door het hoge bereik en de relatief lage investering is autoreclame één van de goedkoopste manieren om naams- en merkbekendheid te creëren.

Wilt u zichtbaarder zijn met uw bedrijf?

Kom dan eens langs bij FaberExposize. Wij kunnen uw autoreclame op verschillende manieren uitvoeren, van alleen een logo tot een compleet full colour beprinting. Niets is voor ons te gek en we geven uw bedrijfswagen graag een unieke uitstraling.

Waarom bij FaberExposize?

Wij begeleiden het hele traject van ontwerp tot oplevering en we adviseren u daar waar nodig. Wij hebben een team van zeer ervaren specialisten, die de bestickering of folies met uiterste precisie aanbrengen. Om de levensduur van de prints nog extra te verlengen kan er een microscopisch dunne beschermlaag op worden aangebracht, voor het behoud van kleur en bescherming tegen weersinvloeden en wasbeurten.

Autoreclame | FaberExposize


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/faberexposize.nl/httpdocs/wp-content/plugins/vc-extensions-bundle/avatarblock/vc-extensions-avatarblock.php on line 390

Download productsheet.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag