Wie zijn wij

Your best visual experience

Wie zijn wij

Visual Experience

FaberExposize biedt u en uw bezoekers, of het nu gasten, klanten, medewerkers of relaties zijn, een visuele ervaring met behulp van groot formaat full colour printwerk. Als specialist in branding en zichtbaarheid luisteren wij naar uw verhaal en nemen dit mee in het realiseren van een creatieve oplossing voor uw vraag. Of het nu gaat om het creëren van een optimale sfeer of het overbrengen van uw boodschap.

Team FaberExposize is een enthousiaste club mensen met een passie voor printprojecten. Gedreven in hun streven naar een optimale uitvoering van uw producties. FaberExposize heeft vestigingen in Amsterdam, Zoetermeer en Eindhoven. Buitenlandse vestigingen van FaberExposize vindt u in Duitsland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Amerika en Thailand. Wij willen u graag compleet kunnen ontzorgen. Van A tot Z kunt u uw (print-) project aan ons toevertrouwen. Wij noemen dat onze 360˚ aanpak. Wij coördineren, ontwerpen, produceren, verpakken, verzenden en installeren graag voor u.

We doen dat in meerdere sectoren. We noemen dat de ‘Worlds of FaberExposize’. Retail, Expo, Events, Citydressing, Interieur zijn de voornaamste sectoren waarin we toonaangevend actief zijn. U vindt ze allemaal terug op deze site.

FaberExposize: Your best visual experience!

Missie en visie

FaberExposize stelt zichzelf ten doel om haar klanten te helpen bij het creëren van een sfeer of het communiceren van een boodschap. Met haar kennis, ervaring en breedte van visual imaging producten en diensten stelt zij klanten in staat om hun communicatiedoelen te bereiken.

Creatie, productie en installatie wordt uitgevoerd met eigen middelen en met partners binnen de Faber Group of companies. FaberExposize doet dit met enthousiasme en met respect voor milieu en medemens.

FaberExposize wil een goede werkgever zijn voor haar personeel en stimuleert persoonlijk initiatief en ontwikkeling.

FaberExposize heeft MVO hoog in het vaandel, streeft naar sustainable oplossingen en zoekt hier continu nieuwe mogelijkheden voor.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag