Nieuws

Klaar voor de nieuwe 1,5 meter-economie?

Coronasigning

Klaar voor de nieuwe 1,5 meter-economie?

FaberExposize heeft een complete range aan producten ontwikkeld, die u hierbij kunnen helpen. Regel het goed en professioneel, volgens de richtlijnen van het RIVM, dan biedt u uw klanten, gasten, bezoekers en medewerkers de beste bescherming.

FaberExposize heeft voor de herkenbaarheid een eigen ‘gezicht’ gegeven aan het assortiment ‘corona-signing’: #fightthevirus, dat herkenning, bewustzijn, maar ook saamhorigheid uitdraagt. Het logo is een vuist in de vorm van een hart, wat aangeeft dat we knokken voor elkaar, met een hart voor de mensen die daar bijzondere inspanningen voor leveren. De kleurstelling Oranje staat voor onze gezamenlijke, Nederlandse binding en ons saamhorigheidsgevoel. Want SAMEN overwinnen we Corona. #FIGHTTHEVIRUS .

Alle producten zijn uiteraard ook in uw eigen huisstijl verkrijgbaar. De foto’s hieronder zijn genomen in een winkelomgeving maar de items zijn uiteraard belangrijk in andere publieke ruimten. Openbare gebouwen, kantoren, bioscopen, horeca, bussen, strandtenten, etc. Overal is behoefte aan ‘corona-signing’. FaberExposize helpt u daar graag bij.

null

Klik op de foto om te vergroten.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/faberexposize.nl/httpdocs/wp-content/plugins/vc-extensions-bundle/avatarblock/vc-extensions-avatarblock.php on line 390

Download productsheet.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag