Nieuws

Een (Instore) POS pakket maken waar je kriebels van krijgt?

Valentijns POS campagne

Een (Instore) POS pakket maken waar je kriebels van krijgt? Wij helpen je graag met het selecteren van de juiste middelen om jouw klanten te bereiken met een op maat gemaakt activatie pakket! Een campagne wordt immers pas écht effectief en succesvol als je kiest voor de juiste middelenmix.

Met Valentijn draait alles om de liefde, maar wist je dat de kleur rood ook wordt geassocieerd met energie, kracht, verlangen en ATTENTIE … daarom extra reden om met de kleur rood te gebruiken om je activatie van je campagne je stimuleren.

Een kleine greep uit onze campagne ondersteunende producten: Beachflags, banners, plafond panelen, raam- vloer stickers, toonbank displays en bijvoorbeeld showcards. Kom je er zelf niet uit? Ons creatieve team bedenkt of stelt graag met jou de juiste middelen samen om een succesvolle campagne neer te zetten.

Wist je dat wij jouw POS pakket ook helemaal groen kunnen uitvoeren? Dit doen we onder onze merknaam Fairlyn. Fairlyn is een productlijn met de meest duurzame oplossing in zijn categorie.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag