Nieuws

LENN de ‘signtuners’ verder onder de vlag van FaberExposize

FaberExposize breidt uit

LENN de ‘signtuners’ verder onder de vlag van FaberExposize

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat LENN de ‘signtuners’ vanaf 1 augustus haar werkzaamheden voortzet onder de vlag van FaberExposize.
De uitbraak van het coronavirus heeft gezorgd voor zware tijden in de evenementensector. Een pareltje in deze markt, als LENN dreigde hier de dupe van te worden. Gelukkig blijven zij door deze overname nu behouden.

FaberExposize versterkt hiermee haar positie in de evenementenwereld.
LENN heeft een uitstekende reputatie als het gaat om de aankleding van evenementen. Kwaliteit, oog voor detail en de geweldige projectmanagement van A tot Z zijn hierbij kenmerkend.

Onze mogelijkheden worden enorm vergroot. Dit daar LENN beschikt over een uitgebreid assortiment verhuurbare dragers van prints, denk hierbij aan poorten, zuilen, pilaren, billboards en skytubes.” aldus Eric Verkerk , algemeen directeur FaberExposize. “Maar ook de enthousiaste crew van zeer vakkundige mensen vormt een belangrijk onderdeel, dat de combinatie van LENN en FaberExposize zo sterk maakt.

Met deze uitbreiding bieden we echt één totaalaanbod met optimale kwaliteit, flexibiliteit en snelheid in een dynamische markt.

null

Klik op de foto om te vergroten.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag