Rentals

Frames voor de perfecte afwerking

 

 

Layherframe

Voor een strakke afwerking

Layherframe is een systeem om layherconstructies onzichtbaar in te pakken met geprinte doeken. De zeildoeken worden zó opgespannen dat je bijna niet meer ziet dat het doeken zijn. De achterliggende layherconstructie is ook helemaal uit het zicht.

Om layherconstructies zo keurig mogelijk af te werken, heeft LENN een systeem ontwikkeld waarbij een frame om de layherconstructie gemonteerd wordt. In dit kaderframe worden de doeken afgespannen naar de constructie. De afwerking van de doeken met ringen en tiewraps die gebruikt worden voor het opspannen zijn niet meer zichtbaar van de buitenkant. De doeken worden zó strak opgespannen dat we al menig maal hebben gehoord dat mensen niet doorhebben dat het doeken zijn. Een groot compliment, als er gedacht wordt dat het plaatmateriaal is in plaats van doek!

Dit systeem is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld torens, poorten, bruggen, grote objecten (zoals XXL bierkratten), projectieschermen en podiumwanden. Eigenlijk alles wat je van layher kan maken valt hiermee af te werken. Grote vlakken doen het beter dan kleine elementen.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag