Rentals

Spring van alle kanten
in het oog.

SquareSign

Square & outstanding!

Zoekt u een opvallende doch betaalbare manier om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen? Dan is SquareSign dé oplossing. Met aan vier zijdes gelijke vakken van ruim 3 meter hoog en 1 meter breed springt de SquareSign zeker in het oog! Of het nu gaat om het overbrengen van een
boodschap of het creëren van sfeer, de SquareSign kan voor verschillende doeleinden ingezet worden; bijvoorbeeld als informatievoorziening tijdens evenementen of in combinatie met een spandoek als invulling voor uw beursstand.

De SquareSign kan tevens worden voorzien van verlichting en door middel van een kleine aanpassing kan deze ook geschikt worden gemaakt voor buitengebruik. De SquareSign kan dus zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De SquareSign is opvallend, stabiel, makkelijk en betaalbaar. Het door u gewenste ontwerp wordt geprint op hoogwaardig materiaal. U schaft de doeken aan en kunt het frame waarop deze doeken bevestigd worden per week of per maand huren. Binnen FaberExposize staan er maar liefst twaalf SquareSigns tot uw beschikking.

Heeft u één of meerdere SquareSigns nodig om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Als specialist in branding en zichtbaarheid luisteren wij naar uw wensen en maken we de vertaalslag naar een mooi ontwerp. Uiteindelijk verzorgen we van A-Z uw buitenpresentatie; van de realisatie van het ontwerp tot het plaatsen van de SquareSign.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/faberexposize.nl/httpdocs/wp-content/plugins/vc-extensions-bundle/avatarblock/vc-extensions-avatarblock.php on line 390

Download productsheet.

Voordelen

  • Opvallend
  • Stabiel
  • Makkelijk
  • Betaalbaar
  • Modulair
  • Per dag te huur

Toepassingen

  • Voor binnen én buiten

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag