Rentals

 Geef een tent in een handomdraai een eigen uitstraling.

Tentframes

Uw eigen uitstraling aan een evenement

Om (pagode)tenten aan de buitenkant te voorzien van een print hebben we standaard tentframes. Zo geef je een simpele witte tent in een handomdraai een eigen uitstraling.

Deze tentframes hebben we standaard op voorraad voor 3, 4, 5 en 6 meter (pagode) tenten en kunnen we op maat maken voor andere maatvoering tenten. De basis tentframes worden gebruikt om boven de ingang van de tent een doek te monteren. Op dit frontlit doek kan de huisstijl van het evenement én de naam van de partij die zich in de tent presenteert komen. Door bij alle tenten op het evenement dezelfde tentframes te plaatsen, met op alle doeken dezelfde huisstijl, krijgt het evenement een heel rustig en eigen karakter.

Tentframes worden vaak ingezet bij buitenbeurzen, barren, foodtenten en promodorpen. Je kunt dan heel duidelijk aangeven wat in welke tent zit.

Naast de standaard tentframes kunnen we uiteraard ook andere frames maken. Zo kunnen we er een balie in maken, een zijwand inpakken, een achterwand-doek in de tent monteren of zelfs de hele tent inpakken.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag