Rentals

Voorzie uw tribune met branding voor een professionele uitstraling

Tribune frames

Voor de professionele aankleding van uw tribune

Om al het publiek goed zicht te geven, worden vaak tribunes geplaatst. Deze tribunes zijn aan de zijde waar het publiek zit meestal wel netjes afgewerkt, maar de buitenzijde is meestal een kale constructie. Deze zijde kunnen wij goed afwerken met in huisstijl geprinte doeken. Dit geeft de tribune meteen een veel mooiere uitstraling en in plaats van een tijdelijke constructie staat er dan een speciaal voor dit evenement gebouwde tribune.

De doeken worden op maat gemaakt en eventuele trapopgangen of schuine vormen worden in de afwerking meegenomen. Ze worden in buizenframes gemonteerd, welke weer tegen de tribune aan gemonteerd worden. Zo kunnen we de doeken strak opspannen en zie je niks meer van de constructie.

Qua maatvoering is hierin alles mogelijk, we kunnen bijvoorbeeld enkel de onderste 2,5 meter doen, maar we kunnen ook tot vloerhoogte van de bovenste rij, of zelfs tot bovenaan de rugleuning gaan.

Ook aan de binnenzijde van de tribune is het mogelijk om de leuning van de voorste rij af te werken met een boarding frame. Boven de trapopgangen kunnen we ook nog branding voorzien en tegen de rugleuning en zijleuningen kunnen we ook branding of nette afrok monteren.

Wij hebben ervaring met alle tribune-leveranciers en hebben voor elk tribune systeem een passende oplossing.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag