Nieuws

Beursstand GGD en het Ministerie van BuZa

Stand voor de Vakantiebeurs

Het beurzen seizoen is weer van start gegaan. Voor ons geen reden voor vakantie. Maar voor het ultieme vakantiegevoel ga je natuurlijk naar de Vakantiebeurs bij jaarbeurs, Utrecht. Hier kun je sinds de jaren ’70 in januari wegdromen in de sferen van je volgende bestemming en alvast voorproeven hoe het lokale eten smaakt. Alle exposanten of standhouders delen hier informatie over de mooiste bestemmingen wereldwijd.

Wil je het volgende beursstand project grafisch tot in de puntjes geregeld hebben? Of heb je uitdagende en speciale wensen? We bespreken het idee en maken graag een uitgewerkt plan.

Als beursdeelnemer kun je ervoor kiezen om je stand te laten ontwerpen/ inrichten door een externe partij. Bijvoorbeeld Lasso Events. Voor onze opdrachtgever Lasso hebben wij de stand van de GGD en het Ministerie van BuZa medemogelijk gemaakt. Dit hebben wij gedaan door de muur te voorzien van een print op Airtex. Ter ondersteuning hebben wij de klant geholpen met een extra besteld printdoek, binnen 6 uur geleverd op locatie in Utrechtt.

Zo doen we dat bij FaberExposize!

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag