Nieuws

Van saai naar inspirerend.

Van saai naar inspirerend.

Creëer meer sfeer in uw bedrijf met de texframes van FaberExposize. Door deze oplossing behoren saaie witte gangen of andere werkruimtes tot het verleden. Geef uw vergaderzaal een thema of vrolijk uw bedrijfskantine op met een prachtige full colour print.

Texframes zijn aluminium profielen die van de plint tot aan het plafond kunnen worden aangebracht. In het frame wordt een full colour bedrukt doek gespannen. Hangt het frame, dan is het doek zeer eenvoudig te plaatsen. Het trekt zichzelf automatisch strak. Hierdoor is het dus ook mogelijk om het doek per seizoen of voor feestdagen zelf te wisselen. U bestelt gewoon een nieuwe print van hetzelfde formaat.

Dus geef uw bedrijf kleur en maak het tot een inspirerende werkomgeving met een texframe.

Een fijne werkplek verhoogt de productiviteit!

De invloed van een fijne werkplek voor uw medewerkers is groot. Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat dit ze niet alleen gezonder en gelukkiger maakt maar ook tot wel 17% productiever!

Een fijne werkplek (45%) scoort een derde plek als je kijkt naar factoren die belangrijk zijn om bij een nieuwe werkgever te gaan werken. Dit na beloning (58%) en werkzekerheid op lange termijn (48%).

Ook klanten beoordelen een bedrijf gemiddeld 10% hoger bij een positieve werkomgeving. Reden genoeg om hier iets aan te doen lijkt ons.

Leuk, maar wat kost dat dan?

Texframes (frame plus doek) bestelt u al voor € 50,- per m2.
Wilt u een bestaand doek vervangen? Dan kost dat slechts € 25,- per m2.

Een kantoorwand van 3 x 5 meter breed kunt u dus al van een frame met wand vullende foto voorzien voor € 750,-. Natuurlijk kunnen wij het frame ook voor u komen installeren.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/faberexposize.nl/httpdocs/wp-content/plugins/vc-extensions-bundle/avatarblock/vc-extensions-avatarblock.php on line 390

Download productsheet.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag