Nieuws

FABEREXPOSIZE introduceert ACTIONnow programma in Nederland.

Na een succesvolle launch in de UK waar FaberExposize UK is verkozen tot ‘groenste printbedrijf’ van 2022, is nu ook in Nederland het ACTIONnow programma geintroduceerd.

Het is een filosofie waarbij FaberExposize haar klanten mee wil nemen in het vergroenen van hun signing- en display gebruik. Onder de eigen geregistreerde merknaam FAIRLYN wordt een range aan materialen samengesteld en gelabeld, die allen meerdere aspecten bezitten die het inzetten van sign- en pos materialen meer verantwoord en sustainable maken.

Het gaat verder dan een range aan groene alternatieven tegenover de traditionele materialen aan te bieden. FaberExposize wil met het ACTIONnow! Programma ook een bewustwording tot stand brengen bij inkopers en marketeers van printmaterialen om tot verantwoorde keuzes te komen.

De materialen zijn geselecteerd op eigenschappen als:  gerecyclede grondstoffen, recyclebaarheid, pvc-vrij, paperbased, soortelijk gewicht, land van oorsprong.

De verkoopafdeling van FaberExposize kan assisteren en adviseren bij die materiaal keuze. Het geheel is samengevat in een uitgebreide ACTIONnow! Brochure die kostenloos opvraagbaar is via info@faberexposize.nl

Vorige nieuwsbericht
Volgende nieuwsbericht