EVENTS

Invictus Games

Invictus Games

Van 16 t/m 22 april 2022 vonden in Den Haag de Invictus Games plaats, die door bijna honderdduizend bezoekers werden bezocht. Daarnaast was er grote belangstelling van de binnen- en buitenlandse media.

Bij de Invictus Games namen meer dan 500 militairen en oud-militairen uit 20 landen het tegen elkaar op, in een reeks uitdagende sportwedstrijden. In eerste instantie ging het hierbij niet om het winnen van medailles, maar om de weg naar herstel van de militairen.

In het Zuiderpark in Den Haag was een gigantisch sportdorp opgebouwd, de Sportcampus, waar deze week enorm veel te beleven was. Oók als je geen kaartje had voor de diverse sportonderdelen. Luisteren naar optredens van militaire orkesten, bolderen en abseilen op een klimmuur, boogschieten, BMX’en op een pumptrack, meezingen met Nederlandse rockartiesten, je vergapen aan een F16-straaljager of meedoen aan sporten voor mensen met een beperking.

FaberExposize | LENN verzorgde in opdracht van TIG Sports niet alleen de aankleding van het evenement, maar ook die van de stad Den Haag. Een grootschalig en veelzijdig project, precies waar onze divisie events- & citydressing, zo goed in is.

360° EVENTS projecten

Door FaberExposize gerealiseerde 360° EVENTS projecten.